utdelning av årets europé

Idag, på Europadagen den 9 maj, utdelades utmärkelsen Årets Europé till Anders Selnes, chefredaktör på Europaportalen.

Efter att ha överlämnat utmärkelsen till Anders Selnes underströk EU-minister Birgitta Ohlsson att ”Anders och Europarörelsen är en väldigt stor folkbildare i en tid när alltför många tidningsredaktioner, radiostationer och Tv-kanaler kanske inte ägnar Europafrågan lika mycket uppmärksamhet som tidigare” och visade sin tacksamhet för att Europaportalen fortsätter att ge oss en daglig upplysning om vad som händer i Europa.

Se utdelningen av Årets Europé på SVT Forum play (kl. 14:40).

Läs mer om motiveringen till utmärkelsen av Anders Selnes här.

Läs även Europaportalens artikel om utdelningen här.

Se bilder från utdelningen av utmärkelsen på vår Facebooksida.